dimarts, 29 de desembre de 2015

Dimarts 29 de Desembre

Bon dia Famílies!

Avui pel matí hem començat amb molta energia i hem pensat de provar de fer uns jocs que encara no havíem fet fins ara en el Casal, jocs amb el Paracaigudes! Però tranquils, que no ens hem tirat pel balcó ni molt menys! Els jocs amb paracaigudes es fan amb la tela d'un Paracaigudes o Paraca (segons com de modernets siguem). Però abans de començar els jocs, havíem de practicar els moviments bàsics amb el paracaigudes: pujar i baixar-lo fent que s'enlairi. Per fer-ho, el millor és fer un joc de noms ben senzill: quan aixequem el paracaigudes diem el nom d'un company i aquest ha de córrer fins al centre, així, quan el baixem, li queda només el cap sortint pel forat! Ell serà l'encarregat de dir el nom del company que li canviarà el lloc...Però sempre és millor una imatge que mil paraules, així que..

Un altre joc que ha agradat molt és el tauró, on tots els nens estem en una gran platja, amb els peus en remull sota del paracaigudes, però en aquest mar hi ha un tauró que se'ns vol menjar, per fer-ho ens agafarà els peus i ens estirarà fins a sota del paracaigudes...quan això passa, ens convertim en taurons automàticament. Però podem estar tranquils, que en aquesta platja hi ha un Socorrista que ens pot salvar dels taurons!
Tot seguit hem fet el bolet o Iglú, quedant-nos tots dins del paracaigudes com si fos un iglú multicolor...

I per acabar els jocs amb paracaigudes hem fet una partida de futbol, on uns havien de marcar un gol ficant la pilota pel forat i la resta de companys ho havia d'evitar...


Després de jugar una bona estona hem anat a fer un taller, ja que avui tocava un taller ben especial: Un taller de cuina!
Han començat els més petits i us podem avançar que els ingredients eren: Xocolata Foundant, arròs inflat i mantega...ja sabeu què hem fet? Doncs una bona barra (o barres de turró de xocolata!


I un cop han acabat els petits del Casal, han anat els grans a fer les seves barres de turró...Però com sempre que es treballa a la cuina és quan arriba aquell moment en què, un cop acabat el plat, et deixen ficar el dit i tastar el què has cuinat! (les cares ja ens diuen que ha estat tot un èxit!)

Esperem que us agradi tant com ens ha agradat a nosaltres fer-lo!

Ens veiem demà amb més activitats!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada